VM Medical Park’ta tıp bayramı kutlandı

Kozalı, “Hekimlik gibi kutsal mesleği icra eden tüm meslektaşlarımın başta olmak üzere, tüm sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlarım” ded...

Kozalı, “Hekimlik gibi kutsal mesleği icra eden tüm meslektaşlarımın başta olmak üzere, tüm sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlarım” dedi.

 

HEDİYELER VERİLDİ

Öte yandan VM Medical Park Başhekimi Dr. Özgür İpçi de, 14 Mart Tıp Bayramı’nda tek tek bütün poliklinikleri gezerek, doktor ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutladı, günün önemine istinaden, çeşitli hediyeler sundu. Bu özel günde bir arada, birlik ve beraberlik içinde olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden İpçi, VM Medical Park ailesi olarak, “Sağlığa Değer Katan Hizmet” prensibiyle, Kocaeli’nin en büyük hastanesi olmanın yanı sıra, bölgenin en önemli sağlık merkezi olma yolunda hızla ilerliyor olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

#

16 Mar 2016 - 15:15 Kocaeli- Ekonomi

Son bir ayda kocaeligazetesi.com.tr sitesinde 3.390.610 gösterim gerçekleşti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.